1. Staphylococcus aureus, Staphylococcus aureus 2. Sarcina lutea, bacili cromogeni care apar în pachete 3. Streptococcus pyogenes, streptococ purulent 4. Streptococcus lactis, bacterii lactice care provoacă fermentația acidului lactic 5. Bacillus sillus, bacillus bacillus, bacterii și spori 6. Bacillus mycoides, bacterii din sol, colorarea interiorului celulei, 7. Bacillus anthracis, antrax, 8. Mycobacterium tuberculosis, bacili tuberculozei, 9. Corynebacterium diphtheriae, corynebacteria, 10. Bacterium erysipelatos, erizipel, 11. Rhizobium radicicola, rădăcină de azot, bacterii fixatoare de azot, 12. Escherichia coli, E. coli, parțial patogen, 13. Eberthella typhi, bacili tifoizi, 14. Salmonella paratyphi, bacteria paratifoidă, 15. Vibrio virgulă, vibrionul care provoacă holera asiatică, 16. Shigella dysenteriae, bacterie dizenteriei, 17. Haemophilus influenzae, bacili gripali, 18. Spirochete, 19. Rhodospirillum rubrum, bacili producători de coloranți, 20. Clostridium botulinum, botulism, 21. Spirochaeta duttoni (recurrentis), care provoacă febra tifoidă africană, 22. Bacteriile izolate din placa dentară, colorare Gram, 23. Bacteriile izolate din aluat, 24. Bacteriile izolate din brânză.
Informatii conformitate produs